Finisaje

DE LA EXTERIOR SPRE INTERIOR

Proiectul este realizat pe o structură din stâlpi și cadre de beton cu o fundație cu piloni în câmp de beton care vor asigura o rezistență mult mai mare clădirii. Hidroizolația subsolului este realizată cu Hyseal, ceea ce va reduce în totalitate permeabilitatea. Pereții exteriori vor fi din cărămidă Porotherm /BCA Ytong de 25 cm cu izolație exterioara cu polistiren de 15 cm. Fațada va fi executată cu tencuială decorativă. Compartimentarea între apartamente va fi din cărămidă Porotherm /BCA Ytong de 25 cm, iar compartimentările din interiorul apartamentelor cu pereți din dublu plăci de rigips cu vată minerală – 12.5 cm. Ferestrele apartamentului sunt din tâmplărie PVC – tripan Gealan, pentru confort crescut termic și acustic.

UN ECOU AL CONFORTULUI

Instalațiile termice și electrice reprezintă o bună parte din confortul de care ai nevoie acasă. Calitatea plăcilor ceramice, a parchetului sau a ușilor interioare reprezintă diferența dintre un spațiu anost și unul amenajat inteligent, proiectat să ofere odihna și relaxarea pe care le dorești pentru acasă, iar specialiștii de la Delta Studio sunt pregătiți să te consilieze în acest sens. Instalăm încălzire în pardoseală de la Purmo, centrală termică Vaillant sau Viesmann, sistemul de preinstalare pentru aerul condiționat din living și camere, dar și obiectele sanitare necesare pentru băi.

LIBERTATE DE MIȘCARE

Construim o comunitate activă, cu dragoste de natură și mediu înconjurător. De aceea, pe fiecare etaj al clădirii amplasăm 3 spații de depozitare pentru biciclete. Un traseu de cicloturism te așteaptă în Parcul Văcărești, acolo unde ai la dispoziție 8 km care te vor conduce cu siguranță în parc și pe potecile centrale. Cu gândul la viitor, mediu și sustenabilitate, instalăm stații de încărcare pentru mașinile electrice și hibride. Nu în ultimul rând, lista de facilități din apropierea casei tale încurajează mersul pe jos sau folosirea transportului în comun.

SMART HOME. SMART ECHO.

Ne dorim o comunitate relaxată și care să profite acasă de beneficiile tehnologiei Smart Home. Vorbim de optimizarea costurilor la întreținerea locuinței, ce poate transmite adevărate ecouri în promovarea ideii de sustenabilitate în comunitatea ECHO Tineretului. Bucură-te de confortul și pe care îl ai atunci când poți controla de la distanță elemente precum temperatura ambientală sau iluminatul! Pentru siguranța ta și a comunității, instalăm și senzori de scurgere a apei și controlul siguranței pe iluminat. Bineînțeles, poți alege să instalezi și alte caracteristici care să-ți ușureze și mai tare rutina zilnică.